Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobont, s-a accidentat la antrenamentul de marti al gruparii din Stefan cel Mare si nu va putea evolua in meciul din ultima etapa a turului Ligii I, cu FC Arges, dupa cum a declarat astazi antrenorul formatiei, Mircea Rednic.

'Lobont s-a lovit la umar la antrenamentul de marti, care a avut loc la baza de pregatire de la Saftica. Nu poate fi recuperat pentru meciul cu FC Arges.

El nu s-a pregatiti alaturi de echipa nici la antrenamentul de miercuri dimineata', a declarat Mircea Rednic, pentru site-ul oficial al alb-rosiilor.

Antrenorul lui Dinamo a adaugat ca si atacantul Marius Niculae are unele probleme la genunchi dupa partida cu FC Brasov si este incert, in timp ce Silviu Izvoranu nu va juca pentru ca este suspendat.

Meciul dintre Dinamo si FC Arges, din etapa a 17-a a Ligii I, ultima a turului de campionat, se va disputa duminica, de la ora 20:00.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.