Marian Dodu, finantatorul divizionarei B Progresul Bucuresti, i-a chemat, ieri, la stadion pe jucatori si pe angajati si le-a comunicat ca pot sa ceara sa devina liberi de contracte.

Potrivit gsp.ro, antrenorul Marius Sumudica a confirmat faptul ca 'bancarii' au probleme cu banii:

'Eu nu stiu nimic despre o întalnire a patronului cu jucatorii. Într-adevar, sunt probleme mari la club, însa nu pot spune eu acum daca vom continua sau nu si din retur'.

Progresul este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal autohtone. Are in palmares o cupa a Romaniei (1960) si trei titluri de vicecampioana, in 1996, 1997 si 2002. De asemenea, alb-albastrii au mai ajuns de patru ori in finala cupei. In acest sezon, din Liga a II-a s-au mai retras Forex Brasov si Prefab Modelu.

Este posibil ca, in viitorul apropiat, si primul esalon sa ramana fara o echipa. Aceasta este Gloria Buzau, in ciuda declaratiilor optimiste ale patronului Constantin Bucur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.