Administratorul delegat al gruparii italiene Fiorentina, Sandro Mencucci, a afirmat, miercuri, ca nu se pune problema ca atacantul roman Adrian Mutu sa fie tranferat la AC Milan, asa cum a scris presa marti presa italaina, informeaza NewsIn

"Nu l-am cedat pe Mutu cand eram in tratative avansate cu AS Roma, nu vad de ce trebuie sa o facem acum, mai ales ca sezonul este in plina desfasurare. Si apoi, cum ne putem lipsi de un jucator precum Adrian, care a demonstrat pe teren cat este de important", a explicat administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci.

Presa italiana a scris ca agentul lui Adrian Mutu, Alessandro Moggi, a avut o intalnire cu oficialii lui AC Milan chiar la sediul clubului, iar acestia ar fi discutat despre un eventual transfer al jucatorului la echipa pregatita de Carlo Ancelotti.

Mutu a fost in vara aproape de un transfer la AS Roma, dar intelegerea a cazut in ultimul moment, iar atacantul roman si-a prelungit intelegerea cu formatia din Florenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.