Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a afirmat ca este suparat ca echipa sa nu a reusit sa se lupte pentru obtinerea locului secund in Grupa F, dar mentioneaza ca italienii vor fi multumiti si cu o calificare in Cupa UEFA, fiind nevoie de un egal in ultimul meci contra Stelei

Antrenorul Fiorentinei a afirmat ca echipa sa a avut de suferit pentru ca Lyon a condus cu 2-0. "Nu am avut un joc slab, dar ne-a fost greu sa revenim, trebuie sa recunosc faptul ca am intalnit o echipa foarte importanta. Jucatorii au experienta si personalitate, dar sunt satisfacut avand in vedere ca suntem la primul sezon in aceasta competitie. Sunt convins ca aceasta echipa are un viitor", a afirmat Cesare Prandelli.
Tehnicianul s-a referit si la sansele echipei de a evolua in Cupa UEFA: "Este foarte important pentru noi, vrem sa ne mentinem locul trei in grupa. Meciul cu Steaua o sa fie foarte dificil, pentru ca atmosfera va fi una deosebita. Jocul nostru a crescut in ultimul timp", a adaugat italianul, care a tinut sa-l laude pe jucatorul lui Lyon, Benzema, despre care a spus ca este un "jucator extraordinar".

"Suntem dezamagiti ca am fost invinsi, dar acum ne ramane sa fim optimisti. Daruirea echipei va fi totala, iar obiectivul nostru este sa ajungem in Cupa UEFA. Vom merge la Bucuresti pentru a obtine un rezultat bun, pentru ca pentru noi este un stimul important sa ramanem in Europa", a afirmat si Dario Dainelli, care a avut probleme musculare in meciul cu Lyon si va fi supus unui control medical.

Fiorentina a pierdut meciul disputat pe teren propriu in fata formatiei franceze Olympique Lyon, scor 1-2, in penultima etapa a Grupei F din Liga Campionilor. Gruparea italiana se afla pe locul 3 in grupa, cu 3 puncte si are nevoie de doar un punct in fata Stelei pentru a se califica in Cupa UEFA. Formatia pregatita de Dorinel Munteanu are doar varianta victoriei in meciul de pe teren propriu cu Fiorentina, programat la 10 decembrie, pentru a obtine calificarea in Cupa UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.