Conducerea clubului AS Roma a dezmintit ieri informatiile potrivit carora s-ar afla in tratative pentru imprumutul fundasului roman Cristian Chivu la o alta echipa, informeaza agentia Datasport. "In legatura cu zvonurile aparute in presa legate de fundasul Cristian Chivu, AS Roma precizeaza ca nu exista tratative privind imprumutul jucatorului roman, care reprezinta o componenta esentiala a primei noastre echipe", se arata intr-un comunicat al gruparii romane. Presa italiana a scris ca fundasul roman ar avea oferte de transfer de la Inter Milano si de la Juventus Torino. Totusi, capitanul Nationalei Romaniei ar putea parasi echipa giallorossa, insa numai pentru un transfer definitiv, fiind cunoscuta criza financiara pe care o traverseaza AS Roma.

De altfel, gruparea patronata de Franco Sensi a primit, conform cotidianului "Tuttosport" o oferta de 12 milioane de euro pentru Chivu din partea lui Inter Milano, care se afla deja la a treia tentativa de a-l transfera pe internationalul roman. Acelasi ziar noteaza ca Juventus Torino, club la care mai este legitimat si Adrian Mutu, il are pe Chivu printre potentialele nume pe care doreste sa le transfere in vara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.