Deranjati nevoie mare de acuzatiile de blat formulate de catre rapidisti si stelisti, dinamovistii au strans randurile. Gigi Netoiu, Nicolae Badea si Ioan Andone au incercat ieri sa raspunda contestarilor. Balul a fost deschis de catre Gigi Netoiu, care a comentat: "Cei de la Steaua si Rapid sunt complexati de faptul ca in ultimii patru ani am luat tot in fotbalul romanesc", dupa care, vicepresedintele dinamovist a trecut la atacuri nominale.

"Razvan Lucescu trebuie sa inteleaga ca este la inceputul carierei si ca nu-si poate ascunde complexele cautand vina pentru rezultatele mai slabe in alta parte. Noi nu am atacat niciodata si nu ne-am referit la ce se intampla la Steaua si Rapid. Ei fac speculatii incercand sa-si ascunda neimplinirile lor", a spus Netoiu, care a adaugat ca si asupra meciului Rapid- Craiova planeaza suspiciuni. "Nu stiu ce s-a intamplat la pauza: s-a schimbat in bine jocul Rapidului sau in rau cel al Universitatii Craiova? Am auzit ca au baut o cafea la pauza. Cine stie ce s-a intamplat la pauza?", a afirmat Netoiu.

Stafeta a fost apoi preluata de presedintele Nicolae Badea, care este de parere ca FRF si LPF ar trebui sa-i sanctioneze pe cei care acuza fara dovezi. "Cei care au alta parere sa se adreseze unor instante. Ele sunt cunoscute, atat in sport, cat si in alte domenii. Dar, in acelasi timp, ar trebui ca FRF si LPF sa-i invite pe cei care fac astfel de afirmatii sa vina si sa le sustina. Daca au probe, sa vina si sa le prezinte, iar noi vom raspunde", a spus Badea.

In arena a intrat apoi tehnicianul Andone, care a spus ca toate aceste atacuri au menirea de a pune presiune asupra fotbalistilor sai. "Parerea mea este ca aceste atacuri sunt intentionate. Nu sunt din prostie sau ignoranta, pentru ca se asteapta ca echipa noastra sa greseasca. Adica Alba Iulia, care a primit patru goluri de la Otelul si Sportul, nu avea voie sa piarda impotriva noastra? Am vrut sa castigam cu 7-0 si sa nu mai zica nimeni nimic, dar nu am putut. La fel, daca faceam egal, era toata lumea multumita", a precizat "Falcosul".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.