Gigi Becali a trimis un om la Istanbul, la derby-ul de maine, Fener - Galata, pentru a-l convinge pe Hagi sa semneze cu Steaua. Chiar daca patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali, a lasat sa se inteleaga ca va alege noul antrenor al Stelei dintre Dan Petrescu (Sportul), Cosmin Olaroiu (Poli) si Marius Lacatus (liber de contract), latifundiarului din Pipera i-a picat pata pe Gica Hagi.

"Daca-l aduc pe Hagi, toata lumea va fi multumita, inclusiv suporterii", ar fi spus Becali intr-un cerc de prieteni. Tot in acest context Becali a declarat ca nici macar n-a luat in serios posibilitatea ca Marius Lacatus sa preia fraiele Stelei, introducandu-l si pe "Laca" in ecuatie doar pentru a inchide gura fanilor. Varianta sosirii tandemului Hagi-Balint este plauzibila daca tinem cont de faptul ca intelegerile celor doi cu Galata expira chiar in aceasta vara.

Cum n-au semnat prelungirea contractelor si sunt foarte aproape de a rata cel mai important obiectiv stabilit de baskani - cucerirea titlului chiar in anul centenarului - Hagi si Balint s-ar putea intoarce in Romania. "Mai devreme sau mai tarziu, voi face performanta si cu o echipa din tara", declara Regele dupa castigarea Cupei in Turcia. "Hagi la Steaua? Totul este posibil! S-a discutat si mai de mult de venirea lui Gica la Steaua, asa ca n-ar fi nimic surprinzator - a completat si Dan Petrescu. Pe mine nu m-a cautat nimeni din Ghencea sa-mi propuna functia de antrenor al Stelei, asa ca muncesc in continuare la Sportul", a incheiat "Bursucul", omul cu cele mai mari sanse la banca "ros-albastrilor" dintre toti antrenorii din tara.

Culisele demiterii lui Zenga

Joi dimineata, Walter a fost sunat de prieteni, care s-au interesat de situatia sa la Steaua. Zenga le-a raspuns pe un ton calm: "Stati linistiti, pentru ca nu s-a intamplat nimic. Sunt inca antrenorul Stelei". La pranz insa, situatia se schimbase radical. Gigi Becali l-a anuntat brusc pe italian ca renunta la serviciile sale. Vestea primita l-a bulversat pe Zenga, care l-a sunat imediat pe Mihai Stoica, omul care-l adusese, practic, la Steaua. Cum MM s-a pliat de fiecare data pe deciziile lui Becali, galateanul nici macar nu i-a raspuns lui Walter la telefon, proocand dispretul italianului.

Cristea: "Sparg gheata cu Bacaul"

Andrei Cristea, atacantul Stelei, nu a mai inscris de aproape patru luni. Fotbalistul spera sa depaseasca perioada de seceta in partida cu fosta sa echipa, FCM Bacau. "in cariera oricarui jucator, apar si astfel de perioade. Dar, gata! Sper sa sparg gheata in meciul cu formatia la care m-am lansat si sa ma lipesc iar de inima suporterilor nostri", a afirmat Andrei. "N-am avut nimic. Nici nu m-a innebunit Bucurestiul - ca doar in tur tot eu eram si inscriam meci de meci - nici nu mi-a intrat viata de noapte in sange, pur si simplu am traversat o criza. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatos! Acum, cel mai important e sa invingem maine (n.r. asta-seara) si in celelalte doua meciuri si sa luam titlul. Trebuie sa murim pe teren - altfel, fanii nu ne vor ierta. Daca luam campionatul, o sa ne pupam si o sa bem sampanie impreuna, n-o sa ne mai baricadam prin vestiare", a comentat internationalul Stelei, care a afirmat ca s-a inteles excelent cu "Mister Zenga" si spera sa aiba aceeasi relatie si cu Titi Dumitriu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.