Celebrul jucator de golf primea anual 7 milioane de dolari de la producatorul american de automobile.

Noua ani a rezistat parteneriatul dintre producatorul american de automobile General Motors, puternic afectat de criza financiara mondiala, si celebrul jucator de golf Tiger Woods.

Contractul, prin care GM ii platea anual sportivului 7 milioane de dolari, urma sa se incheie initial la finele lui 2009, dar criza a dus la rezilierea prematura a intelegerii.

Potrivit campionului de golf si producatorului american, decizia a fost luata de comun acord, GM avand drept scop reducerea costurilor, in timp ce Woods a anuntat ca doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de sotia sa, care asteapta cel de-al doilea copil.

Criza afecteaza si Rusia, echipa feminina de baschet TSKA Moscova retragandu-se din Euroliga din cauza problemelor financiare.

In ceea ce priveste JO 2012, presedintele CIO, Jacques Rogge, a declarat ca spera ca Londra sa se descurce, chiar daca e constient ca este o perioada economica dificila.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.