Victor Hanescu l-a invins marti pe Marius Copil, cu scorul de 6-3, 6-2, intr-o partida care a durat 54 de minute, prima din cadrul turneului de tenis Masters Romania care are loc la sala Polivalenta din Bucuresti.

'Am inceput mai greu, insa am reusit sa trec repede peste momentele dificile. A fost un meci bun. M-am simtit bine. Nu am stat foarte mult pe teren, deci totul e OK. Marius a inceput bine meciul, dar la jumatatea primului set a scazut ritmul, iar eu am reusit sa ma impun si s-a terminat destul de repede', a spus Hanescu, care se astepta ca Marius Copil sa-i puna mai multe probleme.

'As fi vrut sa vad un Marius mai pregatit. Poate nici n-a mai jucat de ceva vreme, pentru ca am inteles ca a fost accidentat, dar cred ca mai are de lucrat pentru a ajunge in top.'

Festivitatea de deschidere a primei editii a turneului Masters Romania, in care au fost prezentati sportivii participanti la competitie, a avut loc luni seara la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Turneul este dotat cu premii in valoare de 600.000 de euro, care vor consta in obiecte.

Astfel, castigatorii de la masculin si de la feminin vor fi recompensati cu cate o casa, ocupantii locului doi vor primi cate o masina de teren, iar pozitia a treia va fi recompensata cu plata biletelor de avion pentru anul 2009 la deplasarile catre competitii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.