Cocotat cu FC Arges pe locul patru in clasament, patronul Cornel Penescu a ajuns sa se gandeasca chiar la titlu.

'Incercam, desi n-avem sanse mari anul asta, dar mai vorbim la anul si in anii urmatori!', afirma, optimist, finantatorul pitestean. Viitorul obstacol in calea obiectivului sau este Dinamo, iar Penescu tine sa nege orice fel de zvon legat de o eventuala zi mai slaba pe care ar putea s-o prinda fotbalistii pitesteni in acest joc:

'Argesul n-o sa se predea niciodata atat timp cat sunt eu conducator aici! Asta e o prostie. Nici daca as fi lider cu 15 puncte avans si as avea titlul asigurat nu le-as cere jucatorilor mei asa ceva.

Pai, daca as face-o si o singura data nu m-as compromite apoi definitiv in ochii lor? Ce-ar zice fotbalistul apoi, daca a facut-o patronul, eu de ce n-as putea vinde de capul meu? Nu se pune problema, ascultati-ma pe mine. Daca ma vinde unul e terminat! Cum mi se pare ca n-a jucat unul la valoarea lui, cum ma duc cu el la detectorul de minciuni! N-are cum sa ma pacaleasca, nici pe mine si nici pe colegii lui. Pentru ce sa ma dau la o parte? Ce sa-mi dea mie Dinamo? Bani? '