Fostul antrenor al nationalei, Anghel Iordanescu, actual candidat la Senat pe listele PSD intr-un colegiu din Ilfov, a provocat, luni, un accident in Capitala, in urma caruia doua autoturisme au suferit avarii, au declarat pentru NewsIn oficiali din cadrul Politiei Capitalei.

Potrivit oficialilor Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, luni, in jurul orei 12.00, Anghel Iordanescu se afla la volanul unui Audi Q7 pe strada Plantelor, din sectorul 2, iar cand a ajuns la intersectia cu strada Sfantul Stefan a intrat in colitiune cu un BMW condus regulamentar de un bucurestean in varsta de 24 de ani.

Cele doua autovehicule au suferit avarii serioase, insa nu a fost nimeni ranit.

Conform verificarilor facute de politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei, Anghel Iordanescu nu a acordat prioritate cand a ajuns in intersectie, astfel ca a fost sanctionat cu 108 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 60 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.