Presedintele CA al formatiei Dinamo, Nicolae Badea, a declarat agentiei NewsIn, ca episodul in care Torje, Ropotan si Pulhac au fost surprinsi petrecand dupa meciul pierdut cu FC Brasov, inseamna doar lipsa de maturitate si nicidecum lipsa atasamentului fata de gruparea din Stefan cel Mare.

"S-au lasat antrenati intr-o asemnea poveste din naivitate si teribilism. Trebuiau sa faca distinctia dintre o invitatie la o petrecere si alegerea anturajului. Nu le pot imputa ca au vrut sa sarbatoreasca ziua de nastere a lui Torje. Anturajul acela neplacut, care a fost alaturi de ei, le-a furat intimitatea. Chiar daca ei fredonau o manea dedicata Stelei, sunt convins ca Torje, Ropotan si Pulhac nu vor trada niciodata Dinamo din punct de vedere sentimental, ii cunosc prea bine. Ei erau ironici la adresa Stelei, doar atat", a spus Badea.

In seara zilei de 22 noiembrie, dupa ce Dinamo pierduse meciul cu FC Brasov, din etapa a 16-a a Ligii I, scor 0-2, Adrian Ropotan, Cristian Pulhac si Gabriel Torje au venit in locuinta celui din urma pentru a sarbatori ziua de nastere a internationalului de tineret, care implinea 19 ani.

Ziarul Libertatea a intrat in posesia unei inregistrari filmate care ii prezinta pe cei trei insotiti de trei domnisoare, in timp ce petreceau in apartamentul lui Gabriel Torje. Astfel, cei trei ascultau muzica la un laptop, iar melodia pe care au cantat si dansat a fost o manea lansata de un solist dupa ce Steaua a reusit calificarea pentru prima data in grupele Ligii Campionilor, "Steaua e numai una".

Badea a specificat ca Lucian Goian, un alt fotbalist dinamovist care a fost prezent la aniversarea zilei de nastere a lui Torje, nu a fost amendat de conducere: "Vreau sa se inteleaga ca cei trei au fost amendati pentru ca este neplacut sa te distrezi dupa infrangerea de la FC Brasov si dupa partida pierduta in etapa precedenta cu Unirea Urziceni".

Fundasul Lucian Goian este al patrulea dinamovist care a luat parte la petrecerea data acasa de Torje, la care au mai participat Pulhac si Ropotan, insa el nu a fost amendat deocamdata de sefii clubului, din cauza faptului ca s-a vazut foarte putin in imaginile respectivului filmulet. Lucian Goian, care a fost cel mai putin filmat, a aparut doar in doua cadre, in stanga imaginii, stand pe un scaun, cantand si, la un moment dat, a filmat si el petrecerea.

Jucatorii echipei Dinamo, Cristian Pulhac, Adrian Ropotan si Gabriel Torje au fost amendati de oficialii clubului cu cate 5.000 de euro fiecare, pentru ca dupa partida cu FC Brasov au sarbatorit ziua celui din urma cu bauturi alcoolice si "manele la maxim", informeaza site-ul clubului din Stefan cel Mare.

Badea s-a referit si la incidentele de luni seara dintre suporterii dinamovisti si Gabriel Torje, care a incercat sa se disculpe in fata fanilor in urma situatiei create: "Gabi s-a dus sa le explice suporterilor ce s-a intamplat la acea petrecere. A fost o atitudine corecta si deschisa, iar suporterii trebuie sa aprecieze nu sa dezaprobe acest gest. Cei trei nu vor putea regla situatia cu suporterii decat intr-un singur mod, prin evolutii cat mai bune, si nu vor fi momente usoare pentru ei. Reactia suporterilor este fireasca, emotionala si impulsiva".

Aproximativ 60-70 de fani s-au intalnit luni seara la stadionul Dinamo cu actionarul Vasile Turcu, pentru a discuta situatia fotbalistilor care au petrecut dupa infrangerea cu FC Brasov. La un moment dat si-a facut aparitia si Gabriel Torje, care a incercat sa le explice suporterilor ca melodia "Steaua e numai una" a fost suprapusa peste "Vine Borcea cu spartanii", iar filmul respectiv este trucat.

Explicatia lui Torje, care a reiterat ce a declarat si presei, a starnit mania fanilor, care au inceput sa il scuipe si sa il injure pe mijlocas. Scandalul s-a stins doar dupa ce Torje a decis sa plece.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.