Fostul antrenor al Stelei, Marius Lacatus, a fost externat in aceasta dimineata din Spitalul Militar Central, acolo unde s-a prezentat sambata seara, acuzand dureri in zona pieptului si un disconfort digestiv, a declarat, agentiei NewsIn, directorul institutiei, generalul Ioan Sarbu.
"Marius Lacatus s-a prezentat in seara de sambata spre duminica la camera de garda cu un disconfort digestiv dupa o cina mai consistenta si a simtit nevoia unui consult medical. Dintr-o masura de prevedere, medicul a solicitat un control mai amanuntit, in urma caruia s-a infirmat ca ar suferi de vreo boala. Nu a avut niciun fel de tulburari cardiace, a fost doar un mic disconfort cardiac provocat de stomac. A fost externat in cursul diminetii de azi (n.r marti)", a spus generalul Ioan Sarbu.

Sarbu a mai precizat ca fostului international roman nu i s-a prescris niciun tratament, dar va tine legatura in urmatoarea perioada cu medicul care l-a ingrijit in cazul in care problemele vor aparea din nou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.