Silviu Tudor Samoila, cel desemnat de postul de televiziune GSP sa comenteze partida dintre FC Brasov si Dinamo a trecut printr-o patanie crunta sambata trecuta.
Acesta se deplasa catre Brasov impreuna cu colegul Andrei Vochin, insa din cauza caderilor abundente de zapada cei doi n-au mai putut sa continue drumul, asa ca la Comarnic au decis sa astepte trenul care venea de la Bucuresti.

Neinspirata idee, intrucat in vagoanele acestuia se aflau cateva zeci de suporteri dinamovisti care se deplasau sub Tampa pentru a-si sustine echipa.

Observandu-i pe acestia si amin­tindu-si ca in urma cu cativa ani a scris o carte dedicata Stelei ani­lor '80, Vochin a renuntat imediat la varianta continuarii drumului cu trenul, hotarand sa se intoarca in Capitala, insa Sa­moila n-a avut incotro si s-a aventurat, lucru care era sa-i fie fatal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.