Liga I s-a transformat in Liga Sifonarilor. Tot mai multi fotbalisti sunt banuiti ca le spun conducatorilor tot ce se intmpla in vestiar sau in afara stadionului.
In schimbul informatiilor, acestia sunt pastrati in lot indiferent ca joaca bine sau nu si, câteodata, primesc chiar si bonusuri financiare.

Sunt unii care fac aceste dezvaluiri benevol, sperând ca astfel isi asigura locul in echipa.

Cu o saptamâna in urma, Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Marian Aliuta ca acesta i-a turnat pe Burdujan si Gheorghiu.

De asemenea, Boya de la Rapid a spus ca unii colegi au incalcat regulamentul de ordine interioara.

Fotbalistii din Liga I au devenit foarte atenti la ce vorbesc in vestiar, dupa ce, in ultima saptamana,
s-a discutat intens despre turnatorii din fotbalul romanesc. Subiectul a fost deschis de Adrian Porumboiu, cel care a dezvaluit o realitate pe care cei din afara fenomenului nu puteau decat sa o banuiasca.

Dupa ce a fost suparat de Marian Aliuta, patronul lui FC Vaslui a spus ca acesta obisnuia sa furnizeze conducerii informatii compromitatoare despre colegi. 'În urma cu doua saptamâni, Aliuta mi-a promis ca va juca în partidele cu Rapid si Craiova.

Când l-am sunat si i-am amintit despre acest lucru, mi-a spus ca va trebui sa-i dau scris ca-i dau salariul pe înca trei ani de zile, daca se va accidenta în cele doua jocuri. Am întrerupt orice fel de discutie, având în fata imaginea unui adevarat escroc. În plus, acesta avea un comportament infect si fata de colegii sai de echipa. Dupa ce Burdujan s-a accidentat, mi-a spus ca atacantul s-a îmbatat împreuna cu Gheorghiu.

Asta nu e treaba mea. Mie nu-mi plac turnatoriile', a spus Porumboiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.