Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a primit, luni, din partea fotbalistului echipei Rapid, Carlos dos Santos "Cesinha", Tricoul Fair-Play pe luna octombrie, pentru ca la meciul din Cupa Romaniei cu FCM Targu Mures a mers in vestiarul adversarilor pentru a-i felicita pentru victoria obtinuta

Jucatorul formatiei Rapid, Carlos dos Santos "Cesinha", a primit premiul fair-play pe luna septembrie pentru ca la meciul dintre Rapid si Dinamo a mers si l-a imbratisat pe Mircea Rednic, antrenorul care l-a pregatit atunci cand acesta a fost la Rapid. Jucatorul a decis apoi sa il aleaga chiar pe tehnician pentru a primi premiul pe luna octombrie, pentru ca la partida cu FCM Targu Mures din Cupa Romaniei a mers in vestiarul formatiei de Liga a II-a pentru a-i felicita pe acestia pentru daruirea din meciul direct, relateaza NewsIn.

"Mereu mi-a facut placere sa colaborez cu Cesinha, pentru ca este un baiat educat si cu mult simt, tocmai de aceea ma bucur si ca am primit acest premiu de la el. Chiar am avut o luna in care nu am suparat pe nimeni, am fost chiar fair-play. Ar trebui ca si in Romania sa fie un lucru normal ca membrii unor echipe adverse sa se respecte si sa se nominalizeze pentru un premiu fair-play asa cum s-a intamplat acum", a declarat Mircea Rednic, la decernarea Tricoului Fair-Play.

Mircea Rednic a primit acest premiu din partea lui Cesinha, cel care a mai avut la dispozitie si alte variante: antrenorul echipei Poli Timisoara, Dusan Uhrin, care dupa meciul cu CFR Cluj si-a criticat un jucator, dar si galeriile formatiilor "U" Cluj si CFR Cluj, care, la meciul direct, au respectat regulile fair-play-ului si nu au provocat niciun fel de incidente.

Tricoul Fair-Play se acorda in fiecare luna unui reprezentatnt al fotbalului romanesc, iar desemnarea castigatorului se face dupa sistemul "stafeta", adica cel care detine tricoul il alege pe urmatorul castigator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.