Oficialii formatiei Real Madrid sunt interesati de transferul mijlocasului german Bastian Schweinsteiger, in varsta de 24 de ani, un trimis al clubului fiind prezent in aceasta saptamana in Germania, potrivit cotidianului spaniol Marca.

Secretarul tehnic al lui Real Madrid, Miguel Angel Portugal, va pleca la Munchen pentru a se intalni cu reprezentantii jucatorului, dar nu il va urmari pe acesta la meciul de marti contra Stelei, din grupele Ligii Campionilor, deoarece va ajunge in Germania abia miercuri sau joi.

Presa germana noteaza ca Bastian Schweinsteiger ar putea ajunge la Real Madrid cel mai probabil din vara anului viitor, deoarece contractul sau la echipa bavareza se termina la 30 iunie.

Bayern a inceput negocierile privind prelungirea contractului mijlocasului, care evolueaza la echipa din 2002. Juventus si AC Milan sunt alte doua cluburi care si-au mai exprimat interesul pentru transferul lui Schweinsteiger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.