Fostul antrenor al Stelei se recupereaza acasa dupa perioada agitata pe care a petrecut-o in Ghencea. Steaua isi secatuieste antrenorii care, abia dupa ce pleaca din Ghencea, incep sa aiba o viata personala. Lacatus si Olaroiu sunt doua exemple clare.
Marius Lacatus in vacanta este total schimbat fata de Marius Lacatus, antrenorul Stelei. Relaxat, glumet, usor plictisit si fara niciun chef de a mai intra in polemici, Laca a inlocuit schemele tactice si sedintele cu jucatorii cu planuri de vacanta si seri petrecute in familie.

'Trebuie sa ma relaxez si eu un pic, dupa perioada agitata de la Steaua. Pana acum nici nu prea am avut chef sa ies pe undeva, am stat pur si simplu acasa. Am devenit casnic', glumeste Lacatus.
'Fiara' s-a domesticit si vrea sa uite de scandalurile in care a fost bagat pana acum. Dupa ce s-a contrat cu Piturca sau cu Mihai Stoica atunci cand era antrenor in Ghencea, Lacatus a devenit pacifist.

'Am si uitat de scandaluri. De aceea nici nu mai vreau sa declar nimic despre Steaua sau despre alta echipa. Sunt prea linistit acum ca sa mai intru in polemici', a declarat 'Fiara'.

Viata departe de stadion este exact aceea a unui om obisnuit. 'Daca nu mai am program fac ce vreau eu. Ma trezesc la ce ora am chef, ma uit la televizor, stau cu familia sau prietenii.

Nu ratez meciurile, doar ca acum nu mai stau sa calculez puncte si nu ma mai intereseaza ce rezultat a facut o echipa sau alta. Sunt un simplu microbist', a marturisit Laca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.