Reprezentanta Romaniei in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin a ratat calificarea in optimile competitiei, Steaua fiind infranta in Rusia de echipa Chehovskie Medvedi cu 28-21 (14-9 la pauza).
In celalalt meci al grupei, Portland San Antonio a invins formatia slovena Cimos Koper cu 31-29. In urma acestor rezultate, stelistii au terminat pe locul trei in Grupa E, cu sase puncte, in urma echipelor Chehovskie si Portland, ambele cu cate opt puncte. Formatia antrenata in ultima jumatate de an de Vasile Stanga, Radu Voina, Dumitru Berbece, Cornel Otelea, Nicolae Munteanu si, in prezent, de Bozo Rudici va evolua in primavara in turul trei al Cupei Cupelor.

Nationala feminina a Romaniei a castigat Trofeul Carpati, ieri, la Cluj, dupa ce a invins reprezentativa Germaniei cu scorul de 32-30 (17-11). Fetele antrenate de Radu Voina au invins in toate cele trei meciuri, fiind urmate in clasament de Ucraina, Germania si Ucraina. Portarul Luminita Hutupan a fost declarat cel mai bun goal-keeper al turneului. Dupa Trofeul Carpati exista multe concluzii negative, încercam sa le remediem în timpul scurt ramas, dar exista si lucruri bune. Este bine pentru moralul nostru ca am câstigat turneul, dar trebuie sa corectam destule înca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.