Dupa 0-2 cu FC Brasov, impresarul Victor Becali atrage atentia sefilor dinamovisti asupra lotului slab pe care alb-rosii il au la dispozitie.

Actionarul Cristi Borcea a anuntat disponibilizari in iarna. Actionarii dinamovisti s-au trezit cu doua infrangeri consecutive in Liga I, dupa ce in urma cu doua saptamani anuntau ca Dinamo va face spectacol.

Victoria cu 3-0 pe terenul lui FC Timisoara i-a entuziasmat atat de tare pe sefii lui Dinamo incat declarau ca echipa lor va incepe sa joace la spectacol.

Actionarii au primit doua dusuri reci dupa infrangerile cu Unirea Urziceni si cu FC Brasov si se pregatesc de disponibilizari.

'Am avut o discutie cu Mircea Rednic si am decis sa nu ii mai pastram pe Campos si pe Diakite', a spus presedintele executiv al 'cainilor', Cristi Borcea.

Impresarul Victor Becali a declarat ca Dinamo nu se mai poate baza mult pe evolutii norocoase: 'Dinamo nu poate mai mult, asta este adevarul. Brasovul a castigat pe merit.

Cu Steaua au egalat cum au egalat, dupa ce au fost dominati 80 de minute, cu Vasluiul s-au chinuit, Mediasul i-a dominat in 10 oameni. Cu norocul asta nu poate merge asa la infinit. Pana cand sa tot ai noroc?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.