O agentie britanica de pariuri online a anuntat ca ofera 10.000 de lire sterline primului jucator din Premier League care, dupa ce marcheaza, va sarbatori printr-un dans noul produs al companiei, informeaza NewsIn

Respectiva companie lanseaza un nou joc de pronosticuri fotbalistice, denumit TaiKai, iar primul fotbalist care vrea sa castige banii trebuie sa efectueze un dans inspirat din artele martiale, pentru a reflecta originea numelului produsului.

Fotbalistii, agentii si cluburile din prima liga engleza au primit si un ghid explicativ in care sunt reprezentate imagini din coregrafia dansului, realizata intr-un studio specializat din Londra. Reprezentantii firmei au afirmat ca dansul incepe cu o celebra miscare din filmele "Karate Kid" si se termina prin miscari de karate care sa formeze literele T si K. "Au existat celebrari de goluri foarte spectaculoase in trecut, dar speram ca suma de bani sa motiveze jucatorii, iar astfel poate deveni prima reclama de acest fel. Stim ca unii fotbalisti au exersat la antrenamente miscarile si avem incredere ca cineva le va pune in aplicare", a spus Andy Lulham, reprezentantul agentiei de pariuri.

Federatia Engleza de Fotbal le interzice jucatorilor sa faca reclame unor produse, dar regulamentul nu prevede ca se pot face reclame printr-un dans, precizand ca nu stiu nimic despre respectiva oferta, desi agentia a explicat ca a informat forul.

Celebrarea golurilor a creat mai multe scandaluri in trecut, unul dintre cele mai cunoscute fiind cel provocat de Robbie Fowler, care, dupa ce a inscris pentru Liverpool, a fost amendat pentru ca a mimat ca prizeaza praful prin care s-a marcat terenul. Un alt incident a fost provocat de Craig Bellamy, care s-a prefacut ca-l loveste cu o crosa de golf pe John Arne Riise, incident care se petrecuse si in realitate. Recent, David Norris, fotbalist la Ipswich Town, si-a incrucisat mainile ca si cum ar avea catuse, pentru a arata ca-l sustine pe prietenul sau, Luke McCormick, inchis pentru ca a ucis doi copii in urma unui accident rutier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.