Sase goluri, doua bare si doua penalty-uri ratate de echipa lui Radomir Antici. La meciul de retragere al lui Milosevici, Serbia a calcat in picioare Bulgaria. Atacantul a marcat doua goluri si a ratat doua penalty-uri.

Inghesuiala mare pe tabela stadionului Partizan Belgrad. Viitoarea adversara a Romaniei in campania pentru 'mondiale' a facut instructie cu bulgarii lui Plamen Markov. Partida a coincis si cu meciul de retragere al celebrului atacant Savo Milosevici, care a punctat si el de doua ori.

Se anunta o iarna grea pentru Victor Piturca. Selectionerul va urmari cu infrigurare fiecare partida a 'tricolorilor' sai, care vor trage pentru echipele lor de club. Cu infrigurare, pentru ca nu vrea sa aiba vreun accidentat sau suferind inainte de jocul important, de pe teren propriu, cu Serbia.

Temeri pentru selectionerul Romaniei

Piturca nu-si permite sa nu alinieze cel mai bun '11' in fata liderului din Grupa a 7-a de calificare la 'mondiale'.

Vecinii nostri au prins gustul golurilor si al victoriilor in aceasta toamna. In afara de infrangerea din deplasare cu Franta, sarbii au obtinut succese mai mult decat concludente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.