Finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca va depune un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv mpotriva deciziilor luate de Comisiile de Disciplina si de Apel ale FRF n cazul Julio Cesar.

'Era previzibila decizia luata de Comisia de Apel. Intra în calculele noastre si nu ne-am facut nici o iluzie ca vom câstiga. Dar va fi o surpriza neplacuta pentru ei si placuta pentru noi atunci când vom câstiga la Lausanne, la TAS.

Va fi o palma pentru profesionistii de la Comisia de Disciplina si de la Comisia Apel, pe care o merita', a precizat Porumboiu. Comisia de Apel a respins, ieri, memoriul clubului din Vaslui si a mentinut hotarârea Comisiei de Disciplina din 29 octombrie, potrivit careia jucatorul brazilian al echipei Dinamo, Julio Cesar, a avut drept de joc la partida dintre cele doua formatii, din etapa a VII-a.

FC Vaslui a cerut Comisiei de Disciplina a FRF omologarea meciului cu scorul de 3-0 în favoarea sa, ca urmare a faptului ca gruparea bucuresteana l-ar fi folosit pe fundas în stare de suspendare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.