Uniunea Europeana de Fotbal face demersuri pentru a afla cat mai exact ce s-a intamplat in clubul de noapte din Bucuresti, acolo unde brigada olandeza care a condus derbiul Dinamo - Rapid a fost surprinsa in compania lui Ion Craciunescu si a trei fete. In acest sens, UEFA a cerut o traducere autorizata completa a tuturor materialelor aparute in presa romana despre acest caz. Dupa culegerea si traducerea tuturor materialelor se va elabora o sinteza calificata din care Comisia Europeana a Arbitrilor va trage concluziile necesare.

De altfel, Comisia Arbitrilor din Olanda a declansat deja o ancheta in care va fi analizat comportamentul celor patru arbitri "batavi". Sefii cotidianului "Atac", unde a aparut fotografia au avertizat ca vor trimite poza la Federatia Olandeza de fotbal, ca dovada pentru anchetarea celor patru. Presedintele CCA, Ion Craciunescu, observatorul partidei dintre Dinamo si Rapid, meci condus de arbitrii olandezi, nu isi face griji pentru viitorul brigazii "batave".

"Nu au decat sa trimita ce poza vor. Nu s-a gresit cu nimic, astfel ca arbitrii nu au de ce sa fie pedepsiti. Oricum, dupa astfel de tevaturi s-ar putea sa fim evitati pe viitor. S-a inventat un scandal de care profita cei pe care corectitudinea ii deranjeaza. Sunt tinta unor persoane pe care le cunosc, care vor sa ma discrediteze, dar nu am probe suficiente pentru a le demasca", a declarat presedintele CCA, care a povestit ce s-a intamplat in noaptea de duminica spre luni: "Dupa meci, eu impreuna cu arbitrii si cu insotitorul Florin Verigeanu am fost la un restaurant din centru de unde am si intrat in direct telefonic intr-o emisiune sportiva.

Apoi, in jurul orei 1,30 am ajuns la barul "Downtown". Poza a fost facuta pe strada. Una dintre cele trei domnisoare era prietena lui Verigeanu, iar celelalte doua au venit la noi cu un sfert de ora inainte de plecare. Le cunosteam atat eu, cat si Verigeanu. La ora trei fara douazeci am plecat din club. Verigeanu i-a dus pe arbitri la hotel, iar eu am plecat acasa. Asta a fost toata escapada. Daca s-ar fi intamplat asta inainte de meci sau ne-am fi aflat in prezenta vreunui reprezentant al celor doua cluburi, atunci lucrurile ar fi fost grave. Asa insa a fost un gest de bun-simt, intalnit chiar si dupa partide din Liga Campionilor", a spus Craciunescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.