Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat joi ca formatia spaniola Atletico Madrid va disputa urmatorul meci din Liga Campionilor cu portitile inchise si va plati o amenda de 75.000 de euro, desi sanctiunea de la UEFA era dubla, se arata intr-un comunicat al TAS

Sedinta TAS a durat cinci ore, iar judecatorii au decis ca Atletico Madrid sa evolueze fara spectatori in partida cu PSV Eindhoven, programata la 26 noiembrie, in Grupa D a Ligii Campionilor, si sa plateasca o amenda de 75.000 de euro.

Comisia de Apel a UEFA a decis in urma incidentelor de la meciul Atletico Madrid-Olympique Marseille, disputat la 1 octombrie, pe Vicente Calderon, sa suspende pentru doua meciuri stadionul formatiei spaniole si sa amendeze clubul cu 150.000 de euro din cauza incidentelor violente care au avut loc.

TAS a adaugat ca la meciul lui Atletico impotriva formatiei franceze au avut loc incidente serioase, iar clubul a fost responsabil ca nu a reusit sa asigure cele mai bune conditii pentru siguranta suporterilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.