"Meciurile cu Dinamo sunt dispute importante, interesante in care iti doresti foarte mult sa castigi si sa te remarci. Nu pot sa spun daca m-as multumit cu un egal. Niciodata nu m-am multumit cu un egal inainte. Tot timpul am plecat cu ideea de a castiga, dar, in functie de ce se intampla pe teren, poate exista si situatia sa fi satisfacut de o remiza. Ne dorim insa foarte tare sa ne impunem", a declarat Razvan Lucescu, care a adaugat ca partida cu Dinamo va fi dificila si pentru ca alb-rosii au pierdut partida cu Unirea Urziceni.

Antrenorul a spus ca partida cu dinamovistii nu este una speciala, pentru ca trateaza toate disputele cu aceeasi seriozitate: "Pentru mine ori e fiecare meci special, ori nu e niciunul. Tratam toate meciurile la fel si vrem sa invingem. Daca invingi echipele mari, nu iei sase puncte, ci doar trei. Traiesc meciurile la fel, indiferent ca sunt in Liga I, a II-a sau in Cupa UEFA. O victorie cu Dinamo ne-ar da incredere, forta si ne-ar putea impinge pentru primavara".

Razvan Lucescu nu va putea conta in meciul cu Dinamo pe Buga, Bogdan Nicolae si Nae Constantin, care sunt accidentati, dar nici pe Paolo Adriano, suspendat. Alti doi jucatori care au probleme medicale, Surdu si Ezequias, vor reveni in tara de la Bologna (Italia), dar nu se stie daca vor putea juca.

Partida dintre FC Brasov si Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 14:00, pe stadionul Silviu Ploiesteanu.