Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a dat, joi, startul la lucrarile de demolare a Stadionului Municipal “Ion Moina”, care vor dura aproximativ sase luni, transmite corespondentul NewsIn

Speram ca, in maxim patru-sase luni, demolarea sa fie finalizata, dupa care speram ca in primavara anului viitor sa inceapa constructia viitorului stadion. Demolarea va avea loc pe etape”, a declarat Tise.

Firma Ariserv Truck va demola, cu costuri de peste 600.000 de lei arena sportiva, societatea fiind castigatoarea unei licitatii organizate de forumul judetean.

Stadionul Municipal “Ion Moina” a fost construit in anii ’60, iar in locul sau Consiliul Judetean Cluj va construi, in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, un stadion de 30.000 de locuri.

„In luna decembrie vom avea autorizatia de construire pentru noul stadion, iar atunci vom si demara licitatia pentru construirea arenei”, a mai spus Alin Tise.

Acesta a mai declarat ca, odata cu inceperea lucrarilor la noul stadion, CJ Cluj va depune o solicitare pentru organizarea unei finale de Cupa UEFA sau Liga Campionilor la Cluj-Napoca.

Din momentul cand vom incepe constructia viitorului stadion, vom face deja demersuri la UEFA si FIFA pentru a ne inscrie pentru a organiza, la Cluj-Napoca, o finala de Cupa UEFA sau de Liga Campionilor. Acolo stim ca trebuie sa asteptam un anumit numar de ani, insa noi vom depune din timp actele”, a mai afirmat presedintele CJ Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.