Patronul a scos la vanzare 10 jucatori de baza si a cedat restul clubului lui Adrian Mititelu

Dinel Staicu a anuntat ieri, printr-un comunicat de presa, ca toti jucatorii Universitatii Craiova sunt declarati transferabili, dupa ce echipa a retrogradat in Divizia B. "In urma rezultatelor slabe inregistrate de Stiinta Universitatea Craiova in editia de campionat 2004/2005, care au culminat cu retrogradarea echipei, actualul Consiliu de Administratie a hotarat ca toti jucatorii care fac parte din lotul de seniori sa fie considerati transferabili, iar clubul sa intrerupa platile catre acestia, conditia fiind ca societatea Universitatea Craiova sa-si recupereze cheltuielile facute cu acestia.

Pana in prezent, s-au finalizat discutiile cu urmatorii jucatori: Adnan Guso, Corneliu Papura, Ionut Lutu, Mihaita Plesan, Cosmin Moti, Ilie Iordache, Mariko Daouda, Madalin Murgan, Jane Gavalovski si Claudiu Dragan. Urmeaza ca in perioada urmatoare, in functie de ofertele primite, sa se poarte discutii cu ceilalti jucatori ai lotului", se arata in comunicatul clubului. Practic , celor zece li s-au reziliat, de comun acord, contractele si au primit hartii ca sunt liberi sa-si gaseasca echipa si suma pe care trebuie sai-o achite lui Dinel pentru a-i putea legitima.

Se pare ca Guso, Daouda, Murgan, Moti, Plesan si Iordache au semnat deja cu Dinamo. Oricum, ei au petrecut ieri ultimele ore la clubul din Banie, predand echipamentul de joc. Universitatea Craiova se dezmembreaza la primul mare soc din istoria clubului, retrogradarea in premiera, dupa 40 de sezoane consecutive pe prima scena a tarii. In aceste conditii, echipele care vor avea de jucat cu Universitatea in aceste ultime trei runde isi pot trece in cont trei puncte, ramanand de vazut daca oltenii vor mai pastra 11 fotbalisti dispusi sa intre pe teren.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.