Portarul echipei nationale a Romaniei, Bogdan Lobont, a declarat, joi, ca partida amicala cu Georgia, scor 2-1, a oferit posibilitatea selectionerului sa foloseasca jucatori noi si se bucura ca acestia au avut evolutii destul de bune, informeaza NewsIn

"Echipa a avut atitudine, determinare si cred ca a fost un test util pentru nationala Romaniei. Am avut un inceput ezitant, dar este important ca am revenit de la 0-1. M-a bucurat evolutia debutantilor", a declarat Bogdan Lobont.

Echipa nationala a Romaniei a castigat miercuri, scor 2-1, partida amicala cu reprezentativa Georgiei, disputata pe stadionul Dinamo, dupa ce la pauza era condusa cu 1-0.

In acest meci, selectionerul Victor Piturca a introdus pe teren patru jucatori care au debutat astfel pentru nationala Romaniei: Cristian Panin, Adrian Ropotan, Costel Pantilimon si Cristian Tanase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.