ROMANIA - BULGARIA 1-1 (Gangioveanu 3 / Torje 9-autogol)
Romania: Lung Jr. (C. Lungu 73) - S. Ilie, Barbu, Barboianu (Cojoc 53), Cordos - Torje (Teusan 70), Gangioveanu (Ochirosii 53), L. Iorga (Ionescu 46), Bicfalvi - Rusescu (Doman 70), Raduta (Alibec 60). Antrenor: Emil Sandoi.

Bulgaria: Kirev (Karadjov 46) - Vidanov, Ghenev, I. Ivanov, Filipov - Tvetanov (Petakov 62), Dulgurov (Sandansky 71), Chipev, G. Ivanov (Stoev 83) - Baltanov (Apostolov 62), Kurdov (Karanicev 46). Antrenor: Ivan Kolev.

Cartonase galbene: Rusescu 47, Cojoc 63 / Dulgurov 44
Arbitri: Aurelian Bogaciu - Daniel Demetrescu, Adrian Ghinguleac
Stadion: Parc (Caracal); Spectatori: 1.000

Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 3: Gangioveanu a inscris nestingherit din mijlocul careului de 6 metri, cu o lovitura de cap, dupa o centrare expediata de Torje de pe partea dreapta.

1-1: min. 9: Torje a trimis mingea in propria poarta dupa ce a incercat sa respinga loviturs libera executata de un jucator bulgar de pe partea dreapta.

Meciul pe care nationala de tineret a Romaniei l-a disputat impotriva Bulgariei a fost primul pe care fotbalistii pregatiti de Emil Sandoi l-au sustinut dupa ratarea calificarii la CE 2009.

Andrei Ionescu a cerut un penalty in minutul 73, atunci cand a fost impins in careu de un fundas advers, dar arbitrul a lasat jocul sa continue.

In minutul 80, Bicfalvi a luat o actiune pe cont propriu pe partea dreapta, a patruns in careul advers si a expediat mingea in transversala portii lui Karadjov.