Oficialii formatiei franceze Girondins Bordeaux, adversara lui CFR Cluj in Liga Campionilor, ii vor propune antrenorului Laurent Blanc prelungirea contractului pana in 2011, dupa ce actuala intelegere expira la finalul sezonului, informeaza L'Equipe

"Vrem sa-l pastram, noi am fost primul club care a avut incredere in el ca antrenor", a afirmat presedintele Jean-Louis Triaud, iar presa franceza noteaza ca pentru tehnician nu vor conta foarte mult banii, dar ca se va gandi bine in cazul in care va accepta prelungirea intelegerii pentru inca doua sezoane.

Laurent Blanc, in varsta de 42 de ani, pregateste formatia franceza din 2007.
Girondins Bordeaux ocupa locul 6 in campionatul intern, cu 24 de puncte dupa 14 etape, iar in Liga Campionilor ocupa locul 3 in Grupa A, cu 6 puncte dupa 4 meciuri.

Altfel, cotidianul francez Sud Ouest scrie in editia online de miercuri ca formatia franceza este interesata de transferul fostului rapidist Dani Coman, care este liber de contract. Bordeaux vrea un portar nou in lot deoarece Ulrich Rame s-a accidentat. Presa belgiana a notat ca si formatia Standard Liege este interesata de transferul portarului roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.