Atacantul lui FC Barcelona, Samuel Eto'o, al carui contract cu gruparea catalana expira in 2010, a afirmat, marti, ca intentioneaza sa joace in viitor la gruparea franceza Olympique Marseille, informeaza NewsIn.

"Visez ca intr-o zi sa imbrac tricolul lui Marseille. Am crescut la Paris, iar pentru mine Franta este precum tara mea natala, Camerunul. Spre finalul carierei, cand voi simti momentul in care corpul imi va dicta sa ma opresc, atunci voi juca un ultim sezon in Ligue 1", a declarat jucatorul african.

Internationalul camerunez in varsta de 27 de ani a debutat in fotbalul profesionist la Leganes, in liga a II-a spaniola, unde a fost imprumutat de Real Madrid in sezonul 1997/1998. Acesta a mai evoluat apoi timp cinci ani la Mallorca, iar din 2004 a fost transferat de FC Barcelona. Eto'o are in palamares doua titluri in Premier League (2005 si 2006), doua Supercupe ale Spaniei (2005, 2006), precum si Liga Campionilor in 2006.

Samuel Eto'o, care in vara a fost pus de tehnicianul Josep Guardiola pe lista de transferuri, este golgheterul la zi in campionatul iberic, competitie in care a marcat 13 goluri in 11 etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.