Avocatul Catalin Dancu sustine ca finantatorul Stelei se va afla in sala la judecarea contestatiei privind sechestrul celor 1,7 milioane de euro.

Vicepresedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Teia Sponte, a mers luni la DNA pentru a i se prezenta material de urmarire penala, pe care insa nu l-a studiat, potrivit avocatului sau, Catalin Dancu. Avocatul a precizat ca Sponte a semnat actele procedurale care se intocmesc de procurori in aceasta faza a urmaririi penale.

Potrivit sursei citate, Sponte isi va face in instanta apararea impotriva acuzatiilor pe care i le aduc procurorii anticoruptie. Intrebat daca Gigi Becali se va prezenta si el la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmarire penala, Dancu a spus ca va fixa o zi in care sa vina impreuna cu clientul sau pentru a vedea dosarul.

Surse judiciare au declarat, la inceputul saptamanii trecute, ca procurorii anticoruptie au inceput prezentarea materialului de urmarire penala invinuitilor din dosar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.