Fostul jucator al Stelei, Nicolae Dica, a declarat luni, agentiei NewsIn, ca este decis sa se intoarca in Romania la iarna, deoarece Walter Zenga nu apeleaza la serviciile sale la Catania, insa exclude o revenire la echipa patronata de Gigi Becali

"Eu sunt apt 100%, dar vad ca tot nu joc. Walter Zenga a zis ca nu m-am acomodat aici si in iarna trebuie sa-mi gasesc o echipa. Ma voi intoarce in Romania, dar exclud sa merg la Steaua, pentru ca am vazut ca nu ma vor. Acum sa vedem in ce mod ma intorc, definitiv sau imprumut", a spus Dica, citat de NewsIn.

Atacantul a dezvaluit ca se intoarce sa evolueze in Liga I, deoarece vrea sa fie din nou convocat de Victor Piturca la echipa nationala: "Motivul reintoarcerii mele in Romania este echipa nationala. Ma doare sufletul ca dupa cinci ani la echipa nationala, in care am facut multe lucruri bune, acum vad ca nu mai sunt chemat".

Nicolae Dica a fost transferat de Catania in vara acestui an, dupa ce din 2004 a jucat la Steaua. El nu a reusit sa-si castige locul de titular la Catania, desi initial a fost introdus din primul minut in echipa de Zenga, care a comentat situatia jucatoului: "Dica nu s-a integrat la echipa si a cerut sa fie cedat in alta parte. El nu s-a simtit bine, acest lucru se poate intampla atunci cand pleci sa joci in alta tara. Clubul a platit o suma mare pentru transferul jucatorului. Exista un contract si vom vedea cum gasim o solutie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.