Mijlocasul rapidist Marius Maldarasanu este una dintre surprizele pe care selectionerul Iordanescu le pregateste pentru meciul cu Armenia. Criza de efectiv pe care o traverseaza echipa nationala in perspectiva partidei cu Armenia poate fi rezolvata si prin convocarea unor fotbalisti de la Rapid.

Surse din cadrul federatiei ne-au dezvaluit ca mijlocasul rapidist Marius Maldarasanu se afla in vizorul lui Anghel Iordanescu, selectionerul apreciind prestatia lui Malda din meciul cu FC Arges, dar si parcursul constant al acestuia din ultimul timp. "Imi vine greu sa cred ca la virsta mea mai pot fi o solutie pentru nationala, mai ales dupa ce am inteles ca, de acum inainte, se va pune accent pe tineret. Oricum, o eventuala convocare m-ar bucura teribil", a marturisit fotbalistul in virsta de 29 de ani.

Primul meci al lui Maldarasanu la nationala a avut loc in februarie 2000, cind tricolorii condusi de Emeric Ienei invingeau Lituania cu 2-0. Rapidistul a evoluat numai in partide amicale, adversare fiind Georgia, Cipru, Olanda, Polonia, iar ultima aparitie a avut loc in anul 2001, in minutul 74 al partidei cu Ucraina, atunci cind l-a inlocuit pe dinamovistul Tames. Pe linga foarte probabila convocare a lui Maldarasanu, de la Rapid mai are sanse mari de a fi chemat golgeterul Daniel Niculae, jucator ce este considerat in momentul de fata de catre Razvan Lucescu cel mai bun atacant din Divizia A.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.