Internationalul romn Adrian Mutu ar putea sa nu fie folosit de tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, la meciul din Serie A de duminica, cu Cagliari, pentru ca atacantul sa nu joace nici n partida amicala Romnia-Georgia, de pe 19 noiembrie.

„Mutu face progrese importante si semnalele sunt pozitive, dupa ce jucatorul român s-a antrenat împreuna cu lotul Fiorentinei.

Daca Prandelli va decide sa-l foloseasca la meciul cu Cagliari, atunci cu siguranta Mutu va fi prezent si la nationala pentru meciul amical pe care selectionata României îl va disputa la 19 noiembrie cu Georgia. Fiorentinei nu i-ar fi pe plac, si pe buna dreptate, ca Mutu sa joace un nou meci la nationala, mai ales într-o partida fara importanta, având în vedere problemele fizice pe care «Il Fenomeno» le-a suferit în ultima vreme.

Totusi, dialogul cu oficialii români este aproape inexistent, iar conducatorii clubului Viola se afla în dificultate. Prandelli si stafful medical vor decide în ultimul moment daca Mutu va fi folosit“, a informat ieri Il Giornale della Toscana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.