Pentru a doua oara in ultimele 4 zile George Copos a insotit echipa la un meci disputat in afara Bucurestiului.

Acesta incearca sa-i recastige pe jucatori si suporteri inaintea intalnirii decisive cu Taher in care vor discuta despre viitorul clubului din Giulesti.

George Copos incearca sa redreseze echipa prin metoda lui favorita, presiune pe jucatori.

Acest lucru a incercat sa-l faca si la Craiova, dar a obtinut un singur punct, chiar daca a ragusit strigand din tribune.

Actionarul Rapidului a declarat ca a venit la meciul din Banie pentru a-si tine jucatorii în priza si a adaugat ca dupa aspectul jocului este multumit cu rezultatul de egalitate obtinut de elevii lui Jose Peseiro.

De altfel, Rapidul se afla la al saptelea joc consecutiv fara infrangere. „Am venit sa pun presiune pe echipa, ca suporter, dar ma multumesc si cu acest punct. Putea sa câstige orice echipa, dar pentru noi acest punct este foarte important“, a spus Copos.

Acesta a gasit un nou motiv de disputa cu Taher, portarul Dani Coman. Dupa ce fostul vicepresedinte al Consiliului de Administratie, Dragos Nedelcu a declarat ca a auzit de la oamenii mai vechi din club ca portarul rapidului ar fi participat la jocuri strategice, Taher a declarat ca jucatorul nu a mai fost dorit la echipa de catre Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.