Presedintele formatiei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat pentru NewsIn, ca meciul cu FC Arges va fi unul greu pentru echipa sa, dar trebuie castigat de elevii lui Trombetta daca acestia vor sa se claseze pe podimul Ligii I la finalul turului de campionat.

"Va fi un meci greu cu FC Arges, care este revelatia acestui tur de campionat, este o echipa in forma, care joaca bine si are niste jucatori tineri valorosi ce dau goluri cu usurinta. De asemenea, Ionut Badea stie sa-si aseze foarte bine echipa in teren. Printr-o conjunctura favorabila a rezultatelor celorlalte contracandidate ale noastre la titlu, o victorie cu FC Arges ne-ar da posibilitatea sa ocupam locul 3 dupa etapa a 15-a", a spus Iuliu Muresan.

Oficialul gruparii ardelene s-a aratat optimist in ceea ce priveste capacitate echipei sale de a se impune contra lui FC Arges: "Victoria ne este la indemana, avem atu-ul nostru pentru ca jucam acasa si, daca in campionatul trecut eram o echipa care obtinea puncte mai multe in deplasare, acum s-a schimbat, suntem mai eficienti pe teren propriu".

CFR Cluj va intalni formatia FC Arges, duminica, de la ora 18:00, intr-un meci din etapa a 15-a a Ligii I.
Altfel, Iuliu Muresan s-a referit si la situatia lui Nicolae Dica, jucator de care gruparea ardeleana a fost interesata in urma cu an si jumatate: "Cunosc situatia lui Dica la Catania, dar noi nu mai suntem interesati de serviciile sale. Va spun ca in proportie de 100% el nu mai intra in vederile noastre".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.