Antrenorul formatiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat vineri ca echipa sa va avea un meci foarte greu cu Unirea Urziceni si a apreciat ca in urma acestei confruntari se va decide campioana de toamna

"Vom avea cu Unirea Urziceni un meci foarte important, foarte greu, in care se va decide campioana de toamna. Nu este tensiune ca inaintea unui derby cu Steaua, dar e o partida foarte importanta pentru noi. Unirea Urziceni este in forma, iar in joc sunt trei puncte pe care le dorim si noi, si ei. O victorie in acest meci ne-ar aduce liniste in pauza de iarna", a declarat Mircea Rednic, citat de NewsIn.

Tehnicianul si-a continuat aprecierile la adresa rivalei si a fost de parere ca reteta succesului la Urziceni au fost "munca, seriozitatea, un lot bun, un antrenor bun si o organizare apreciabila la un club in fruntea caruia se afla un conducator foarte priceput". "Dan Petrescu a facut lucruri extraordinare acolo, nimic din ceea ce s-a intamplat sezonul asta nu este intamplator", a adaugat Mircea Rednic.

El a comentat cu mai multa retinere decat oficialii clubului soarta titlului din acest sezon: "Ne dorim sa luam campionatul, dar e drum foarte lung". Altfel, antrenorul dinamovist a facut un apel la suporteri sa vina in numar cat mai mare la stadion si sa creeze o atmosfera "asa cum numai ei stiu sa faca".
Meciul Dinamo - Unirea Urziceni, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.