Petrisor Gananau a ajuns la Liverpool pe banii unui om de afaceri din municipiul Targu-Jiu, deoarece Federatia Romana de Box a refuzat sa-i plateasca deplasarea pentru a participa la Campionatul European.

'Nu am niciun ban in buzunar, nu pot sa-mi iau nimic, niciun suc. Marius Benegui mi-a platit deplasarea, cei de la federatie nici macar diurna nu au vrut sa-mi plateasca. Am mai avut eu ceva bani stransi de acasa. Ma bucur ca am luat o medalie la aceste Campionate Europene si ca mi-am reprezentat cu bine clubul si tara.

Cred ca le-am dat o palma acum celor care nu au crezut in mine si nu m-au inclus in lot pentru aceste Europene. Cei de la federatie nu mi-au dat nici macar treningul oficial al delegatiei Romaniei, eu m-am prezentat cu echipamentul meu la intreceri.

E regretabil modul cum ne trateaza pe noi, mai ales ca vedem aici cum sunt tratati sportivii altor tari care vin cu medic, antrenor si o intreaga echipa de preparatori dupa ei. Sper ca macar acum, dupa aceasta medalie, sa mi se deconteze drumul si sa pot returna banii imprumutati de la persoanele care au crezut in mine', a spus pentru 'Adevarul' Petrisor Gananau.