Formatia Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins-o la Pitesti, cu scorul de 4-1 (1-0), pe Universitatea Craiova, in optimile de finala ale competitiei.

Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Sorin Cartu, a afirmat ca aceasta victorie este un cadou frumos primit din partea jucatorilor cu ocazia implinirii a 53 de ani.

"Am zis de la inceput ca mi-as fi dorit sa intalnim alta echipa, nu Universitatea. Le voi face cinste baietilor, dar gandul trebuie sa ne stea la meciul cu Farul,mult mai important decat cel de astazi", a precizat Cartu.

Patronul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost dezamagit de joc si de rezultat. "Unii jucatori au vrut prea mult, dar nu le-a iesit nimic. Sunt dezamagit de joc si de rezultat. Le-am spus ca imi doaream foarte mult calificarea. I-am spus lui Nicolo Napoli ca Sorin Cartu va juca «parsiveste», insa noi nu putem sa ne aparam. Echipa noastra e facuta sa atace. Speram sa batem Rapidul. Nu cred in povestile ca nu au bani, noi ne-am mai fript o data si cu FC Timisoara", a spus Mititelu, care si-ar fi dorit foarte mult o calificare in Cupa.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.