Chiar daca Dinamo este inca angrenata in lupta pentru titlu, sefii din Stefan cel Mare au inceput deja sa pregateasca noul sezon. Conducerea dinamovista lucreaza de zor la inventarierea completa a clubului, precum si la creionarea organigramei, a regulamentului de ordine interioara si a fisei postului pentru actionarii care vor conduce societatea comerciala ce va intra in legalitate incepand cu 1 iunie.

Din cate se pare, la clubul Dinamo vor exista noua actionari, Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Netoiu, Vladimir Cohn, Vasile Turcu, Bagher Karimzadeh, Florin Busca, Cornel Dinu si Victor Becali, fiecare urmand sa detina 10 la suta, in timp ce FC Dinamo va primi in administrare restul actiunilor. In urma acestei transformari, societatea va putea fi listata la Bursa si va emite titluri de credit ce pot fi achizitionate de oricine, dar asta nu inseamna ca respectivele persoane pot deveni actionari la clubul de fotbal.

O alta transformare va avea loc si in ceea ce priveste puterea de decizie, pentru ca, in acest fel, nici un actionar nu poate forma singur majoritatea. De asemenea, o alta decizie importanta care a fost luata se refera la marirea capacitatii stadionului, pana la 20.000 de locuri. Daca sefii din "Groapa" anunta cu surle si trambite ca Dinamo nu va mai avea rivali in campionatul intern, suporterii "cainilor rosii" nu sunt la fel de optimisti.

"Dupa 10 ani petrecuti prin curtea si prin coridoarele lui Dinamo pot sa va spun niste certitudini triste: machete ale noului "superstadion" apar in fiecare an; mereu sunt propuse cele mai ametitoare bugeturi pentru transferuri. Evident ca se sfarseste vanzand mult mai mult decat se cumpara; aia sunt actionari sau infractori? Becali, un arab dubios, Cohn, Dinu", a scris "rams" pe site-ul dinamo- online. net. Un alt fan ameninta chiar ca nu va veni pe stadion daca Becali va fi cooptat printre actionari.

"De ce mi-a fost frica, nu vom scapa. Daca vin mafiotii aia ordinari - neamul lui Becali -, nu mai am ce cauta pe stadion. Cu echipa n-am cum sa nu tin pentru ca, daca ai sange rosu-alb, nu poti renunta, dar scarba fata de conducatori va fi si mai mare decat pana acum. E inadmisibil ca niste borfasi de ultima speta sa fie sefi la Dinamo. Locul lor e la Jilava, nu la Dinamo", a scris "dana" pe site-ul sus amintit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.