Poli si Farul s-au batut ieri pentru titlul de cea mai buna echipa din provincie. Timisoara a castigat, dar mai are de recuperat puncte pana a-i ajunge din urma pe constanteni, dupa evolutia dezastruoasa din tur. Caramarin, jolly-jokerul timisorean, a fost protagonistul primei parti a meciului, din centrarea sa perfecta nascandu-se golul senegalezului Mansour (foto). in primele 15 minute nu s-a jucat nimic, apoi Farul a pus stapanire pe joc. A ratat in doua randuri, prin Pascovici si Gurita, insa cea mai mare ocazie a venit de partea cealalta: pasa Caramarin si sut superb de la 25 de metri al lui Coman care a nimerit transversala.

In repriza a doua s-a jucat frumos, s-a alergat in draci si s-a pus osul intre doua echipe fara griji. Mansour a mai lovit o data bara, Coman l-a tintit pe Vlas dupa o pasa de finete a lui Caramarin. in minutul 74 Vlas si Coman s-au ciocnit, fiind inlocuiti. Ultimele minute au adus si cea mai fierbinte faza a meciului. Helesteanu a acordat o lovitura libera indirecta de la 7 metri, insa Usurelu a sutat in bara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.