Politia Metropolitana a anuntat joi ca va investiga incidentul in care a fost implicat atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, care dupa ce a deschis scorul in partida cu Burnley, din Cupa Ligii, a aruncat cu o moneda in directia in care se aflau suporterii echipei din esalonul secund, informeaza NewsIn

"Putem confirma ca am pornit o ancheta pentru a investiga incidentul respectiv. De acest caz se va ocupa o unitate de la sectia din Fulham. Deocamdata nu a fost arestata nicio persoana", a afirmat un purtator de cuvand al Politiei Metropolitate.

Internationalul ivorian in varsta de 30 de ani a aruncat un obiect, care se presupune a fi o moneda, in sectorul tribunei de pe Stamford Bridge ocupat de fanii lui Burnley. Acesta a comis gestul imediat dupa ce a marcat primul gol al partidei.

La scurt timp dupa finalul meciului, Drogba a incercat sa explice incidentul in care a fost implicat si si-a cerut scuze pentru fapta sa: "As vrea sa lamuresc situatia. Am vrut sa celebrez reusita si s-a aruncat inspre mine cu un niste obiecte. Marea greseala pe care am comis-o a fost ca am ripostat si am aruncat inapoi respectivul obiect. Daca cineva a fost ranit, atunci imi cer scuze".

Adversara lui CFR Cluj din Grupa A a Ligii Campionilor, Chelsea Londra, a ratat calificarea in sferturile de finala ale Cupei Ligii Angliei in fata formatiei Burnley, din esalonul secund, care s-a impus la lovituri de departajare, scor 5-4, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.