RAPID - CRAIOVA 4-0

Dupa infrangerea umilitoare de aseara, din Giulesti, Universitatea Craiova nu mai are nici macar sanse matematice de a se salva de la retrogradare.
Cu trei etape inainte de finalul Diviziei A, oltenii se afla la zece puncte distanta de FCM Bacau, ocupanta locului 13, primul care asigura supravietuirea pe prima scena fotbalistica a tarii.

Astfel, pentru prima data in istoria sa, Universitatea Craiova va parasi prima scena fotbalistica a tarii, indiferent daca proprietarul echipei va cumpara sau nu un loc in Divizia A. Rapidul, insa, continua sa spere la titlu, desi cucerirea unei eventuale a patra coroane de campioana nu mai depinde doar de jocul elevilor lui Razvan Lucescu. Iar jocul de aseara le da dreptul giulestenilor, care au demonstrat ca sunt o adevarata echipa.

DINAMO, ACUZATA

Antrenorul Razvan Lucescu a acuzat, voalat, modul in care echipele isi apara sansele in fata dinamovistilor. "Craiova a jucat astazi pentru Dinamo, a incercat sa ne incurce, dar nu a reusit pana la sfarsit. Probabil, insa, ca in Stefan cel Mare nu vor juca la fel de aprig. Si ma mai intreb de ce Apulum nu a jucat astazi (n.r. - ieri) la fel cum a facut-o cu Rapid sau cu Steaua. Am sperat ca vor fi doar meciuri corecte pana la sfarsit, dar se pare ca m-am inselat", a spus tehnicianul rapidist.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.