Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este nemultumit de faptul ca jucatorii gruparii ardelene au probleme in defensiva.

'Echipa nu se apara suficient de bine. In foarte multe partide a trebuit sa luam un gol si abia apoi am reusit sa revenim si sa egalam. Ne creem foarte multe ocazii, nu din intamplare, dar, in acelasi timp, ratam foarte mult. Partida cu Brasov e un exemplu foarte bun pentru ceea ce vreau sa spun', a declarat Trombetta.

Pe de alta parte, Trombetta este de parere ca CFR Cluj va avea putine sanse sa isi pastreze titlul de campioana a Romaniei, in cazul in care Dinamo va obtine noua puncte in ultimele trei etape. "Noi suntem la noua puncte in spatele lui Dinamo.

Daca Dinamo mai castiga noua puncte in aceste ultime trei etape, vor avea mult mai multe sanse. Daca vor avea noua puncte diferenta fata de noi, ramane de vazut in retur daca putem sa recuperam aceasta diferenta, a mentionat Trombetta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.