Galacticii de la Real Madrid sunt in criza dupa eliminarea rusinoasa din 16-imile Cupei Regelui. Madrilenii au castigat cu Real Union pe propriul teren cu 4-3, dar au fost eliminati dupa ce in tur echipa basca din liga a treia se impusese cu 3-2.
Este pentru prima oara in istorie cand clubul madrilen este eliminat din competitie dupa un joc pe teren propriu cu o echipa din liga a treia. Inca supranumiti „galactici”, elevii lui Bernd Shuster au invins la Madrid cu 4-3, dar nu a fost suficient, intrucat Union castigase meciul tur cu 3-2 si s-a calificat printr-un numar mai mare de goluri marcate in deplasare. Meciul a avut parte de o desfasurare halucinanta, cu echipa oaspete conducand cu 1-0 si 2-1.

Real, pentru care Raul Gonzales a inscris trei goluri, a reusit sa revina, a condus cu 4-2 in minutul 86 si parea sa incheie conturile cu modestii ei adversari. In ultimul minut de joc, Eneko Romo a devenit erou peste noapte, inscriind golul calificarii.

Campioana din Primera Divison a aliniat un prim „unsprezece” din care nu au lipsit, pe langa Raul, Cannavaro, Sneijder, Van der Vaart, Metzelder sau Saviola.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.