Copos s-ar intalni cu Taher pe Jupiter daca iordanianul ar fi pe Marte. Intre timp, fostul vicepremier a preluat puterea si spera sa-l convinga pe Gheara sa ajute clubul.

Confuzia continua in Giulesti. Cei doi actionari George Copos si Fathi Taher prefera sa-si vorbeasca, deocamdata, prin intermediul presei. „Daca as sti pe ce planeta este acum domnul Taher, as putea spune cand ne intalnim. Dar eu nu stiu pe ce planeta este dansul. Calatoreste mult, e un om de afaceri important.

Daca acum as sti ca e pe Marte, as putea spune ca ne vedem poimaine pe Jupi-ter, dar nu stiu. Cand se intoarce o sa discutam, o sa punem lucrurile la punct si apoi vom face o conferinta de presa comuna pentru a explica oamenilor cum stau lucrurile.

Pentru ca nu ne putem juca, e vorba despre Rapid aici. Echipa asta a rezistat atata timp si nu se poate sa ramana asa“, a declarat Copos.

De partea cealalta, Taher se contrazice si, dupa ce anunta ca va vorbi pentru ultima oara despre echipa din Giulesti, adauga ca nu stie daca va investi in viitor la gruparea alb-rosie.

„Asta-seara o sa ma intorc in tara, iar vineri o sa am o intalnire cu domnul Copos pentru a pune lucrurile la punct. Nu va mai luati dupa ce zice Copos, ca nu am mai vorbit de luni intregi. Am vorbit si aseara, am vorbit si luni. Dupa aceasta intalnire voi organiza o conferinta de presa in care voi vorbi ultima data despre Rapid. Nu stiu daca sunt sanse mai mari sa renunt decat sa continui la Rapid. Totul depinde de domnul Copos. Eu am crezut ca este om de cuvant si d-aia am dat banii pe care i-am dat, nu mai puteam sa dau inapoi dupa ce am promis ca ii dau. Daca domnul Copos a avut intentia sa-mi ia banii, el va pierde, nu eu, ca eu am avut intentii bune. Face clubul sa treaca prin atatea certuri. O sa il rog sa mentina acelasi nivel al investitiilor pe care l-am impus eu la Rapid. Deocamdata, eu nu mai pot baga nici un ban peste cele 8 milioane de euro. Nu imi mai permite nici legea si nici eu nu imi permit sa bag bani intr-un sac fara fund“, a precizat Taher.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.