Oficialii lui Chelsea Londra nu sunt de acord ca Michael Ballack, indisponibil in ultima luna din cauza unor probleme medicale, sa fie inclus in lotul Germaniei pentru partida de verificare impotriva Angliei, programata la data de 19 noiembrie, informeaza NewsIn

"Ne confruntam cu o problema serioasa. Credem ca selectionerul lor abuzeaza de bunul-simtul de care noi am dat dovada de fiecare data", a afirmat, miercuri, antrenorul secund al londonezilor, Ray Wilkins.

Ballack (32 de ani) a revenit de curand la antrenamentele lui Chelsea, dupa ce in urma cu o luna s-a operat in tara natala la ambele picioare. Sursa citata noteaza ca managerul Luiz Felipe Scolari intentioneaza sa il includa in lotul vicecampioanei Angliei pentru meciul de sambata cu West Bromwich.

Altfel, in urma cu doua saptamani, capitanul Mannschaft-ului si-a prezentat scuze public dupa ce a fost amenintat cu excluderea din circuitul echipei nationale din cauza faptului ca l-a criticat in termeni duri pe selectionerul Joachim Low.

Reprezentativele Germaniei si Angliei se vor intalni la Berlin intr-o partida amicala programata la data de 19 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.