Victor Piturca, a declarat ca este logic ca antrenorul Walter Zenga va pleca de la Steaua la finalul sezonului daca patronul Gigi Becali l-a sunat sa-l intrebe ce tehnician sa aduca la echipa din Ghencea.

"M-a sunat Gigi si m-a intrebat de Dan Petrescu, de Lacatus, de Olaroiu si ca pe cine sa puna. Eu nu l-am recomandat pe Lacatus. I-am spus sa puna pe cine vrea, dar ca Lacatus merita o sansa la Steaua.
Este normal sa vreau ca Lacatus sa antreneze Steaua, doar am fost colegi atata timp. De Zenga nu am discutat nimic, pe mine pur si simplu m-a intrebat pe cine sa puna. Nu mi-a zis nimic, dar, daca m-a intrebat, e logic ca Zenga o sa plece, nu?", a spus Piturca.

Selectionerului nu i s-a parut deosebit faptul ca presedintele executiv al clubului Steaua, Mihai Stoica, a batut un suporter. "S-a dat o importanta fantastica acestui fapt. Eu cred ca in ziare ar fi trebuit ca azi sa se vorbeasca mai mult de finala Cupei UEFA.

Ceea ce s-a intamplat la Steaua nu mi s-a parut nimic deosebit. S-a dat prea multa importanta... 2-3 pagini cum s-a impacat ala cu ala, cum s-a pupat ala cu ala, e prea mult", a mentionat Piturca.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.